25 februari 2008

Niklas Vestberg, vad händer?

TV4 anställde lite nya hallåor för ett tag sen. Ja, ett ganska bra tag sen.
En av dessa är Niklas Vestberg. Nu när jag skulle leta upp en bild på honom (den kommer i slutet) fick jag reda på att han tydligen har ett förflutet som musikalartist och han säger att han har "uppträdandeådran" i sig.
Jag kan förstå att det är just ett förflutet om hans "uppträdandeådra" innefattar att, i TV inför tusentals människor, stå med händerna i backfickorna hela tiden. Och jag menar verkligen hela tiden. Jag har då aldrig sett de någon annanstans. Till och med när det ser ut som han försöker sig på att vifta på något kroppsspråkaktigt sätt vägrar han ta ut händerna. Han står mer med händerna kvar i bakfickorna och gungar lite på tårna. Ja, ni vet nog hur det där typiska stå-med-händerna-i-backfickorna-och-gunga-lite-fram-och-tillbaka-movet ser ut.


Det är vanligt hyfs att inte stå med händerna i fickorna.
Jag bryr mig inte om folk gör det på stan eller liknande men står man i TV bör man fan klara det.
Vågar ingen på det där bygget säga till honom?
Försöker han skapa sig någon cool image?
Eller är det rentav så att han blivit av med båda händerna?

Är det alternativ 1 är det sjukt löjligt.
Är det alternativ 2 är det sjukt löjligt.
Är det alternativ 3 får jag lite dåligt samvete nu.

Ni som inte vet vem jag menar så lägger jag en bild här:


7 kommentarer:

Johan Lundberg sa...

Vad fel du har!
Niklas Vestberg är ju en av TV4s bästa hallåor och tillför en klart frisk fläkt. Han är både charmig och tillför en egen stil...vilket många andra inte klarat av. Så låt han ha sina händer i fickorna!
Dessutom har han alltså utbildning inom musik, dans och musikal. Han är en av två i gruppen Man Meadow (vilket jag i o f s tycker är en flopp!) och han är med och producerar program på TV4. Så beklaga dig över något annat istället!

Mattias Lyckne sa...

Jag beklagar mig över precis vad jag vill och det är skamligt att stå med händerna i fickorna. Att han i övrigt är bra är en annan femma. Jag stör mig ändå på hans ticks. (för han är bra i övrigt. Det har jag aldrig sagt något om)

Anonym sa...

Jag håller nog med Johan i detta ämne. niklas är ju störtskön när han presenterar program. "Förnyare" kanske är för mycket sagt men till skillnad från sina kollegor ger han ett säkert och avslappnat intryck och ser ut att ha distans till det han gör vilket är väldigt beundransvärt.
Att han sedan ser bra ut gör ju inte saken sämre!

Mattias Lyckne sa...

Javisst, ett säkert, avslappnat och arrogant intryck ger han. Men visst. Det kanske bara är min jobbiga skoluppväxt där lärarna alltid skällde på mig när jag hade händerna i fickorna när jag gjorde redovisningar som gör att jag hatar när Niklas och andra gör det. Jag tycker ju exempelvis det är arrogant och otrevligt av försäljare i butiker att stå med händerna i fickorna när kunder kommer in, vilket oftast inte är tillåtet heller just pga det.

Anonym sa...

Det kan säkert vara så att din bakgrund ger dig accosiationer till att reagera som du gör, det är ju helt naturligt.
Men det hela kanske handlar om vem det är som gör det.
Är det en lönnfet svettig och ofräsch säljargubbe i en butik så skulle jag nog också uppleva det som arrogant. Men när Niklas gör det (en ung, frammåt, snygg kille) så känns det lite löjligt att påstå att han skulle vara arrogant, även om Du nu ju uppfattar det så. Din känsla är ju säkert helt äkta. Men en känsla man har till hur någon nu ÄR är ju helt skilda saker.

Go Niklas alltså! :-)

Mattias Lyckne sa...

Trist att du särbehandlar "fula" och "snygga" individer dock.

Ronii sa...

Jag tror stenhårt på att han står som han gör enbart för att verka charmigt osäker... :P

Skicka en kommentar